Privatlivspolitik & cookies

Personoplysninger & persondata

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved; alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Persondatasikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på at ekspedere din ordre og leve op til Bekendtgørelse af Bogføringslov, eller om det er på baggrund af dit samtykke til at modtage e-mails, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til.

Sikkerhedsforanstaltninger

Camilla Mille Torp er firmaets dataansvarllige. OUREARTH.DK opbevarer ikke personoplysninger offline i nogen form. OUREARTH.DK’s computere, hjemmeside og betalingssystem er sikret med personligt log-in og opdateret med anti-virus software og firewall efter bedste evne.

Datanedbrud

Da OUREARTH.DK ikke gemmer personoplysninger på egne medier eller drev, er der indgået aftale med firmaets databehandlere om, at databrud skal anmeldes til både Datatilsynet og kunden senest 72 timer efter der konstateres brud på persondatasikkerheden.

I forbindelse med anmeldelsen skal databehandleren vurdere, hvilke risici datanedbruddet indebærer og hvilke konsekvenser nedbruddet kan have for de registrerede.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportering og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). 

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom.

Ovenstående kan ske ved henvendelse til: 

OUR EARTH
Sylleskovvej 8B
5800 Nyborg
E-mail: info@ourearth.dk
Dataansvarlig: Camilla Mille Torp

Klagemulighed:

Hvis du ønsker at klage over OUREARTH.DK’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

OUREARTH.DK er en personligt ejet mindre virksomhed drevet og ejet af Camilla Mille Torp, som foruden dataansvarlige samarbejdspartnere hvorved der findes databehandleraftaler, er firmaets eneste dataansvarlige.

OUREARTH.DK videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart og kontakter dig ikke uforpligtende. Du kan til enhver tid kontakte os for at få slettet dine oplysninger.

For at gennemføre et køb på OUREARTH’s webshop skal du som minimum oplyse følgende informationer, da disse er nødvendige ift system, regnskab og forsendelse:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Telefon nummer
  • E-mail adresse

Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at behandle din ordre, til at komme i kontakt med dig i forbindelse med din ordre og til regnskab. Information ift personlige tilbud og nyheder sendes kun i forbindelse med nyhedsbrevet, hvor du udelukkende tilmeldes med dit udtrykkelige samtykke. 

Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke produkter, du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne. Det sker her på shoppen (WordPress system via One.com) og i vores økonomisystem Dinero. 

Har du oprettet en konto til vores webshop, bliver dine personlige oplysninger og ordreinformationer ikke slettet, medmindre du beder os om det. 

Alle e-mails med personoplysninger fra kunden, bliver løbende slettet, når det ikke er nødvendigt at gemme personoplysningerne længere af hensyn til korrespondancen.

For at kunne levere din ordre, vil dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse blive udleveret til vores fragt samarbejdspartnere og betalingsmodul. For at kunne leve op til reglerne om regnskab bliver dine informationer også delt med Dinero. 

Når vi indsamler dine personlige oplysninger sørger vi altid for, at det sker ved din samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har samtidig også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og al henvendelse i forbindelse med personlige oplysninger bedes rettes til info@ourearth.dk.


Cookies og data

For at forbedre brugeroplevelsen på OUREARTH.dk anvendes cookies på hjemmesiden.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så dit besøg bliver så nemt og optimalt som muligt. Samme information bruges også i forbindelse med markedsføring.

Du kan til enhver tid slette cookies (via computerens internetbrowser). Måden afhænger af den browser, du bruger. Se her hvordan du sletter dine cookies.

Informationer, cookies m.m. anvendes/deles med:

Bogføring og regnskab: Indehaver Camilla Mille Torp står selv for regnskabet, som håndteres i Dinero, hvorfor nødvendige informationer videregives i overenstemmelse med vores databehandleraftale.

PensoPay: Vi bruger PensoPay til at håndtere vores betalinger. Derfor deles dine informationer, krypteret og sikkert, med PensoPay. 

Google Analytics: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Google Analytics. OUREARTH.DK bruger bl.a. Google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

Facebook: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Facebook. OUREARTH.DK bruger bl.a. Facebook Pixel til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

WordPress/WooCommerce: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med WordPress/WooCommerce. OUREARTH.DK bruger bl.a. WordPress og WooCommerce til målrettet markedsføring, vedligeholdelse af lager og produkter, bestillinger og den generelle drift af hjemmesiden/webshoppen og dens funktioner. Når du opretter dig som bruger har du mulighed for at: Se dine tidligere ordre, gemme dine faktureringsoplysninger, anmelde produkter og kommentere på vores blogindlæg. Alle anmeldelser og kommentarer er offentlige. Den data, som du indtaster, når du anmelder et produkt eller skriver en kommentar vil derfor være tilgængelig for alle, som besøger siden. Du kan til hver en tid slette dine anmeldelser og kommentarer.

Mailchimp: Vi gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Mailchimp. OUREARTH.DK bruger Mailchimp til at varetage, optimere og tracke resultaterne af vores nyhedsbrev.

One: OUREARTH.DK bruger One.com til at hoste, præsentere, forbedre og vedligeholde vores side. Informationer deles med One, således vi kan tracke effektivitet og målrette vores markedsføring.

Databehandlere: Det italienske køkken har indgået databehandleraftaler med de ovennævnte databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Bogføring og regnskab: Indehaver Camilla Mille Torp står selv for regnskabet, som håndteres i Dinero, hvorfor nødvendige informationer videregives i overenstemmelse med vores databehandleraftale.

Nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, siger du ja til at modtage e-mails fra OUREARTH.DK. Du siger også ja til, at vi må anvende din e-mailadresse til målrettet Facebook annoncering.

OUREARTH.DK sender nyhedsbreve ud maks. 4 gange om måneden.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du skal bekræfte dit samtykke. Derefter modtager en tilbudsfokuseret velkomstmail med en rabatkode  Herudover sender vi løbende nyhedsbreve ud. Du modtager aldrig mere end 4 nyhedsbreve om måneden.

Indholdet i nyhedsbrevene varierer. Vi skriver om:

  • Produktnyheder og seneste nyt
  • OUREARTH.DK og velgørenhed
  • Tilbud og kampagner
  • Midler med udgangspunkt i målrettet markedsføring

Vi reklamerer ikke på andres vegne, og vi sender ikke tilbud fra tredjeparter.

Værd at vide om nyhedsbrevet

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, efterspørger og modtager vi: Dit fornavn, dit efternavn og din e-mailadresse. Dit fornavn og efternavn bruges til til segmentering. Din e-mail bruges til at modtage nyhedsbrevet og til målrettet Facebook annoncering.

Vi deler ikke dine informationer med andre uden først at have modtaget dit samtykke. Informationer bliver kun delt, når det er nødvendigt. Det er nødvendigt, at vi deler følgende: Dit navn med de systemer, som vi bruger til at skrive, vedligeholde og optimere nyhedsbrevet, som er: Mailchimp, Google Analytics, Facebook, WooCommerce. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet giver du samtykke til dette.

Hvis OUREARTH.DK afholder konkurrencer, bliver de altid afholdt efter den sociale platforms gældende regler. Her benyttes hovedsaligt Facebook og Instagram.


Yderligere information om OUREARTH.DK’s dataindsamling og behandling:

Hvad bruger vi dine informationer til?
Vi bruger et logstatistik som fortæller os noget om, hvilke produkter, der bliver kigget mest på, hvor lang tid siden bliver besøgt og hvor besøgende forlader siden.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere vores hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Hvem er vi
Vores webstedsadresse er: www.ourearth.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det?

Kommentarer
En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Kontaktformularer
Når besøgene skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgenes IP-adresse for at vi kan forhindre spam.

Cookies
Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.I

Analytics

Hvem deler vi dine data med og hvor længe bliver dine data gemt?
Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data?
Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvem ser ellers dine informationer?
Besøgenes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.