Om os

Vær med i processen
Our Earth er en webshop som designer og producerer plakater. Plakaterne er aldrig 100% ens, da de alle er håndmalet, og det er noget som har været rigtig vigtigt for os, fordi vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder at være med i processen via vores sociale medier fra en skitse til den færdige plakat.

Idéen bag Our Earth
Idéen bag Our Earth startede for nogle år siden, hvor vi lavede en Jordklode malet direkte på væggen. Derefter startede en proces, hvor vi ønskede at give vores kunder Jordkloder på væggen, men som ikke skulle være så permanente. Derudover udviklede idéen sig til at arbejde med dyremotiver, men ikke de naturlige dyremotiver, men i stedet bringe det runde form fra Jordkloden ind i dyrene, så alle vores dyr er nogle små buttede dyr. Herudover har vi arbejdet med planter, hvor vi gerne ville lave nogle planter og kombinere det med den runde form, og det er så blevet til ‘Et univers af..‘. Vi videreudvikler hele tiden vores udvalg af designs.

Den røde tråd
Plakaterne har et par røde tråde som selvfølgelig er den her runde form som går igen i mange af vores plakater, men vi vil også gerne hylde Moder Jord ved at lave de her plakater som er motiver, der lever af og på Moder Jord, og det viser, hvor vigtigt, det er, at vi passer på miljøet.

Vi tænker på miljøet
Det er også noget som vi har taget højde for i vores valg af papir samt materialer. Dette uddybes i fanen i bunden miljø.