Levering/returnering

Levering
Ordre afgivet sendes normalt førstkommende hverdag. Der tages dog forbehold for særligt travle dage, hvor leveringstiden kan være længere. Normal leveringstid må forventes at være 2-5 dage. Leveringsomkostninger ligger på 39 kr, og vi har gratis fragt for køb over 299 kr. 

Hos Ourearth.dk benytter vi os af DAO, og her forholder vi os til, hvad de lover i forhold til levering. Vi gør opmærksom på, at du er ansvarlig for at angive den rigtige adresse, og ved en evt. firmalevering er du ansvarlig for, at der er bemanding indenfor en normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakturere kunden for eventuelle omkostninger fra DAO med om- eller genlevering.

I tilfælde hvor du som kunde nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i DAO forbeholder vi os retten til at fakturere kunden eventuelle omkostninger fra DAO for returforsendelse eller genlevering.

Returnering
Ved returnering af produktet skal varen være i samme stand som ved modtagelsen. Hvis du ønsker en speciallavet plakat frafalder returretten. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

Kundeservice
Mail: info@ourearth.dk
Åbent: kl. 8-18 alle ugens dage

Tlf.: +45 4267 0808
Åbent: kl. 12-15 mandag-fredag

Din mail vil blive besvaret indenfor 24 timer.