Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER
Our Earth
Sylleskovvej 8b
5800 Nyborg

Mail: info@ourearth.dk

PRISER
Alle priser på plakater er ekskl. moms.
Fragt i Danmark er: 39 dkk.
Fragt til andre lande: 199 dkk.
Vi har gratis fragt på alle ordrer til Danmark ved køb af over 299 dkk.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer.

BETALING
Vi modtager online betalinger med Visa og Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er eksklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Vi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Min hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

LEVERING
Leveringstiden er 2-5 hverdage på varer vi har på lager. Er varen i restordre vil leveringstiden være 5-7 hverdage. Alle ordre bliver afsendt førstkommende hverdag. Ved helligdag afsendes ordren efterfølgende hverdag.

Ønsker du at bestille en special lavet plakat, så kan du sende os en mail på info@ourearth.dk, hvor du fortæller ønsket motiv, farve, størrelse m.m., og herefter kan vi vurdere leveringstiden.

Vi afsender vores varer med GLS – Pakkeshop.

Du vil modtage et track & trace number, så du kan følge varen.

FORTRYDELSESRETTEN
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores hjemmeside. Ved køb af personliggjorte plakater frafalder returretten. Vi har dog en løbende dialog med dig for at sikre os, at vi først sender den, når du er tilfreds med plakaten.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes køber.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@ourearth.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

VARENS STAND VED RETURNERING
Køber hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at køber må prøve varen på samme måde som hvis der handles i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at køber ved fortrydelse får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til os at vurdere varens stand.

Når vi har godkendt returneringen og modtaget varen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

REKLAMATIONSRETTEN
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og kvalitet. Reklamationsretten gælder ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Du bedes meddele os om problemet samt vedhæfte billede i en mail til info@ourearth.dk. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Jeg dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

VED RETURNERING KONTAKTES VI PÅ:

Our Earth
Sylleskovvej 8b
5800 Nyborg
Mail: info@ourearth.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.