Til de spirituelle og alle os andre, som er vilde med stjernetegn

Vi er mange som er kæmpe fan af stjernetegn. For nogle betyder de noget rent spirituelt, og for andre er der bare et eller andet over det som er hyggeligt og spændende. Derfor ville vi rigtig gerne lave en stjernetegnskollektion som er anderledes end andres, og allerede dér, er der en gigantisk udfordring, for der er cirka én milliard forskellige former for måder at lave stjernetegn på. Vi vidste godt, hvad vi gerne ville have indrettet i det, hvilket var én flydende streg som former selve stjernetegnet. Derefter så vi, at alle stjernetegn har valgt at farve stjernetegnet, og der ønskede vi at gøre noget andet – nemlig at farve alt andet end selve stjernetegnet, men alligevel fremhæve stjernetegnet med et meget markeret penselstrøg. Selvfølgelig skulle vi også beholde vores runde form som vi er enormt glade for er vores varemærke i alle vores plakater (..med undtagelse af plante-plakaterne).

Så mangler du en rigtig betænksom gave til et familiemedlem, har du en spirituel veninde eller synes du bare, at stjernetegn er helt fantastiske, så kan du købe dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *