En særbestilling til en du har kær

Forleden dag fik vi en særbestilling fra en kunde som ønskede at give én af sine kære en kurv med lidt mundgodt, og heri ønskede hun et kort som ikke ‘bare’ kunne købes i butikkerne, så hun skrev til os, og vi fik lavet et kort helt efter hendes ønsker.

Kunden er vild med japanske kirsebærtræer, så det lavede vi selvfølgelig til hende. Vi lavede det med et lille twist som jo er kendetegnet for alle vores plakater – nemlig den runde form. Kunden blev rigtig glad og tilfreds med resultatet, så nu er hun klar til at forkæle én af sine kære.

Af hjertet tak fordi du bestilte hos os.

______________________

Ønsker du at få lavet en særbestilling, så skal du bare trykke ‘special bestilling’ i din kurv i den ønskede størrelse, og når du skal trykke dine informationer ind, så skriver du i bemærkninger, hvad du ønsker at få lavet eller du kan sende os en mail med dit ordrenummer samt dine ønsker. Så er vi altid klar på at få dine ønsker opfyldt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *