Plakater som inspirerer til boligindretningen på børneværelset

Én af vores kunder har sendt os dette billede, som jo virkelig viser, at hendes søn virkelig er glad for dinosaurer, og derfor var det også en dinosaur, som blev bestilt til drengeværelset. Plakaten matcher super fint både sønnens legetøj samt pude og vi er rigtig vilde med hele sammensætningen af værelset.

Det betyder rigtig meget for os at få billeder af vores plakater i jeres hjem, fordi det er så dejligt at se vores plakater i en sammenhæng og ‘in action’. Det er altid rigtig spændende at se, hvor de ender. Vi bliver så glade at se, at de kommer ud i hjemmene og virkelig pynter i sammenhæng med jeres meget forskellige og fantastiske hjem. Så tusind tak! Og bliv meget gerne ved med at sende billeder eller tagge os på instagram. Det er så inspirerende for os, og hvem ved? Måske også for andre.

Hos Our Earth kan du også bestille din helt egen plakat, også selvom du ønsker andet end hvad vi har på webshoppen. Vi designer gerne din helt egen plakat efter dine ønsker eller – som i det her tilfælde – efter dine børns ønsker.
Vi sætter faktisk en rigtig stor ære i at få de her special bestillinger, fordi vi så har en større forpligtigelse til at gøre dig tilfreds og opfylde dine ønsker til en plakat. Derudover så er vi rigtig glade for udfordringen, fordi vi tit selv bliver ret overrasket over vores evner til at få noget frem som vi ikke troede, vi kunne, og især når også, at du – som kunde – er rigtig tilfreds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *